Adverteren

Adverteren

Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking met Dromelotjes. Wij zijn er voor hippe mama’s (to be). De doelgroep zwangere vrouwen, jonge moeders en moeders met tieners en pubers.

Op deze pagina staan geen tarieven vermeld, een samenwerking is voor ons altijd maatwerk en afhankelijk van de wensen en verwachtingen. Wil je een project bespreken? Dan kan je het beste een mailtje sturen via het contactformulier.

Samenwerkingen

Wij zijn een relatief nieuw blog en hebben geen lange historie aan commerciële samenwerkingen. Een goede kans voor jou: onze volgers en ook Google waarderen onze mening meer doordat we vooral richten op informatieve en inspirerende content. Het nadeel is dat onze bezoekersaantallen en social media volgers nog op een laag niveau zitten – daar zijn we druk mee bezig.

Bannering

We geven je display campagne graag een prominente positie.

Advertorial

Je kan een advertorial aanleveren die als dusdanig gepubliceerd wordt. Deze blijft permanent online staan. Een advertorial moet wel voldoen aan kwaliteitseisen: uniek geschreven, minimaal 400 woorden, rechtenvrije foto’s, maximaal 3 (relevante) externe links.

Winactie

Een winactie is een leuke manier om onze lezers kennis te laten maken met een merk of product. In overleg kan een winactie op Dromelotjes gepromoot worden.